Menu

Mezi nejlepší manažery čtvrtstoletí byla zařazena Jana Malá

24. 04. 2018

Předsedkyně výrobního družstva Moravská ústředna Brno Jana Malá převzala na galavečeru k jubilejnímu 25. ročníku prestižní soutěže MANAŽER ROKU titul Manažer čtvrtstoletí. Slavnostní vyhlášení nejlepších českých manažerů se uskutečnilo za účasti premiéra Andreje Babiše, členů vlády, politické reprezentace a významných hostů 19. dubna ve Španělském sále Pražského hradu. Záštitu nad oceněním Manažer čtvrtstoletí převzal prezident České republiky Miloš Zeman.
Národní komise soutěže vybrala z 59 Manažerů a Manažerek roku, kteří byli oceněni v uplynulých 24 letech, 20 manažerských osobností České republiky. „V tomto jubilejním roce řídící výbor rozhodl o odlišném přístupu k soutěži. V předchozích 24 letech probíhaly stovky nominací a s nimi spojená hodnocení, která vyvrcholila udělením titulů Manažer a Manažerka roku. Abychom zdůraznili význam a váhu nejprestižnější soutěže České republiky, rozhodl výbor vyhodnotit nejlepší z nejlepších, tedy 20 osobností, které v uplynulém čtvrtstoletí získaly za svou vynikající práci tituly nejvyšší, tedy tituly Manažera roku, a které nadále stojí v čele českého managementu,“ uvedl JUDr. Rostislav Dvořák, předseda Svazu českých a moravských výrobních družstev a předseda Řídícího výboru soutěže MANAŽER ROKU.
Předsedkyně výrobního družstva Moravská ústředna Brno Jana Malá byla oceněna titulem Manažer čtvrtstoletí v kategorii Malá/střední firma. V čele Moravské ústředny, která je předním výrobcem textilních a plyšových hraček v České republice, stojí Jana Malá od roku 1990. Za dobu jejího vedení nevykázalo družstvo ani jednou finanční ztrátu. Svým inovativním přístupem k obohacování sortimentu hraček se snaží působit na děti v širokém slova smyslu a formovat jejich přirozenou touhu si hrát. Věří v to, že tvořivý potenciál člověka vedený správným směrem je významnou základnou k jeho pozdějšímu nazírání na svět.
Připravil Rodan Svoboda, foto FotoŠkoda.

www.scmvd.cz
www.mubrno.cz
http://manazerroku.cz/



Archiv
for kids