Menu

Mariánské Lázně nejromantičtější destinací roku

17. 12. 2017

Že v Mariánských Lázních o lásce něco vědí, není potřeba dlouze rozvádět. Ostatně i nejslavnější hosté, jako britský král Edward VII. nebo známý básník Johann Wolfgang von Goethe, se sem prý vedle léčby v proslavených lázních vraceli hlavně za sličnými ženami, které uhranuly jejich srdce i oči. Chcete-li se ale inspirovat slavnými, není třeba sahat daleko do minulosti. Mariánky totiž lásce přejí stále, a jen letos sem za romantikou zavítalo hned několik známých českých celebrit.
Událostí roku se bezesporu stalo zasnoubení Leoše Mareše na terase luxusního resortu Esplanade. Není divu, že nastávající nevěstě tekly po tvářích slzy štěstí. Okamžik to byl jako z filmu – romantická večeře s dech beroucím výhledem, ohňostroj za doprovodu Moničiny oblíbené skladby a slavný moderátor, klečící na kolenou. Která žena by odmítla takového romantika? V Mariánských Lázních se letos rozhodl oženit také Jakub Horák, publicista, marketér a internetová celebrita. Pohádkový obřad se konal v romantickém prostředí přírodní rezervace Kladská a k oslavě se svatebčané přesunuli na slunnou terasu Gourmet Restaurantu Patriot. Veselky se zúčastnila celá řada známých hostů, vedle novomanželů byl ale středem pozornosti především svědek – zpěvák Daniel Landa, který během oslavy také zahrál několik svých nejznámějších písní. Láska letos do Mariánek zavedla i známou blogerku Shopaholic Nicol, třebaže zatím jen na krátký výlet. A kdo byl ten šťastlivec, který ji mariánskolázeňskými krásami provázel? Kytarista skupiny Sebastian a úspěšný fotograf Jakub Mahdal, který ze západních Čech pochází. Čerstvě zamilovaný páreček se tak zdejšími historickými uličkami nejspíš neprocházel naposledy.
A proč vyrazit se svou drahou polovičkou právě do Mariánek? Míst zasvěcených lásce tu najdete hned několik! Třeba Ambrožovy prameny, nazývané také Prameny lásky, mají prokazatelné afrodiziakální účinky a úspěšně se používají i v léčbě sexuálních disfunkcí. Romantiky láká také v lesích ukrytá Kaplička Lásky nebo můstek zamilovaných, kam můžete i Vy zavěsit zámek se svým monogramem. Úplně nejlepší je ale užít si ve dvou zdejší lázeňskou a wellness péči – vybírat můžete z desítek romantických pobytů a chybu neuděláte v žádném ročním období.  
Náš tip: Pokud chcete mít jistotu, že zvolíte z nabízených pobytů ten, který je nejlepší právě pro Vás, zkuste web marianske-lazne-hotely.cz. Nabízí nejen přehlednou nabídku kvalitních a prověřených hotelů a pobytových balíčků, ale především bezplatný poradenský servis včetně možnosti zakoupení těchto balíčků formou vánočních dárkových voucherů. Ochotné slečny Vám online nebo telefonicky doporučí nejvhodnější hotel podle Vašich individuálních požadavků a zajistí nejlepší poměr ceny a výkonu. Jednotlivé hotely dobře znají a z nabídek vybírají také podle hodnocení a spokojenosti hostů. Obrátit se na ně můžete s důvěrou – firma působí na trhu od roku 2010 a je dnes největší online agenturou svého druhu se zaměřením na individuální klientelu. Obdarujte své blízké zážitkem v podobě odpočinku ve světoznámých lázních, kde si nejen tělo, ale i duši léčili takové osobnosti jako např. Franz Kafka, Ema Destinnová, Mark Twain, Friedrich Nietzsche, F.M.Dostojevskij, Thomas Alva Edison, F.Chopin, Johann Strauss, Sigmund Freud, a mnoho dalších.
Připravil Ondřej Hampl.

https://marianske-lazne-hotely.cz/



Související články


Z domova

V soutěži Marketér roku 2018 byl oceněn Miroslav Krátký

V silné konkurenci nominovaných finalistů se umístil zástupce českých výrobních družstev, ocenění Malý delfín obdržel Miroslav...

27. 05. 2019

číst dál


Gastro Z domova

Osmý ročník Vinobraní u Máchova jezera se vydařil a nepokazila ho ani nepřízeň počasí

Burčáky, výborná vína z Jihu Moravy a zábava pro celou rodinu přivádějí každoročně na půldruhého tisíce návštěvníků do...

04. 09. 2019

číst dál


Archiv