Menu

Manažeři výrobních družstev byli oceněni v Marketérovi roku 2017

21. 05. 2018

Ve čtvrtek 17. května vyhlásila Česká marketingová společnost v Divadelním sále Klubu Lávka v Praze výsledky marketingové soutěže Marketér roku 2017. V silné konkurenci nominovaných finalistů se umístili také dva zástupci českých výrobních družstev. Zvláštní cenu prezidia ČMS obdržel Radek Chládek, předseda oděvního družstva Vývoj Třešť, diplomem za nominaci byl oceněn Josef Habart, obchodní a marketingový ředitel družstva Otava Písek.
Vyhlašovatelem soutěže Marketér roku je Česká marketingová společnost, která již od roku 2005 oceňuje významné osobnosti z oblasti marketingu, které působí v hospodářství, poradenských a výzkumných marketingových organizacích nebo školství.
Zvláštní cenou prezidia ČMS byl v letošním roce oceněn Radek Chládek, předseda družstva Vývoj Třešť, za vytvoření nové marketingové koncepce a vhodnou marketingovou komunikaci. Vývoj Třešť vznikl již v roce 1931 a v současnosti patří mezi přední výrobce oděvů v České republice. Výrobní program je zaměřen na pánské obleky, profesní oděvy a sportovní oděvy do extrémních podmínek. Družstvo své výrobky exportuje do řady zemí EU i mimo ni. Pro nejnáročnější zákazníky požadující individuální přístup zřídil Vývoj krejčovský salon v Praze.
Diplom za úspěšnou komplexní marketingovou kampaň strategicky zaměřenou na zákazníka udělila Hodnotitelská komise soutěže Josefu Habartovi, obchodnímu a marketingovému řediteli družstva Otava Písek. Družstvo se zabývá širokou výrobní škálou zahrnující výrobu induktivních prvků, bovdenů, kabelových svazků pro automobilový průmysl, textilní výrobu, balící činnosti, montážní a kompletační práce. Otava Písek patří mezi největší družstva v České republice s vysokým podílem zaměstnanosti zdravotně postižených osob.

Svaz českých a moravských výrobních družstev
patří mezi největší a nejvýznamnější svazy zaměstnavatelů v České republice. Je představitelem silné skupiny výrobních družstev, zastupuje jejich zájmy na úrovni vlády a Parlamentu ČR, podporuje členská družstva širokou škálou odborných činností a služeb ve stěžejních oblastech podnikání a vytváří a prosazuje podmínky pro jejich rozvoj. Členskou základnu svazu tvoří přes 200 výrobních družstev z celé České republiky, jejichž činnost zahrnuje obory ve stavebnictví, strojírenství, automobilovém průmyslu, chemickém a kosmetickém průmyslu, výrobu automatizovaných pracovišť, nábytku, skla, plastů, obalů, oděvů, šperků a hraček, ale také potravin a poskytování služeb.
Připravil Rodan Svoboda.

www.scmvd.cz



Archiv