Menu

Letiště Praha přivítalo inaugurační let Cyprus Airways

02. 06. 2018

cyprus_airways_prague_airport_3

Kyperské aerolinky Cyprus Airways zahájily 1. června provoz své linky Larnaka - Praha. Spoj z Larnaky odletěl po 11. hodině dopoledne místního času a na Letišti Václava Havla Praha dosedl přibližně ve 13:40 hodin, kde ho přivítala slavnostní vodní brána od letištních hasičů.
Cyprus Airways budou lety mezi Larnakou a Prahou operovat každý pátek. Od 2. července pak každé pondělí a pátek. Ceny zpátečních letenek z Prahy do Larnaky začínají od 155 EUR včetně všech tax a poplatků. Cestující si je mohou zarezervovat přímo na webových stránkách dopravce cyprusairways.com nebo přes Call Centrum Cyprus Airways (bezplatná linka pro místní hovory: 8000 8111, mezinárodní linka: +357 24000053) a dále u prodejců letenek. Letový řád všech destinací operovaných společností Cyprus Airways je k dispozici na webových stránkách dopravce. 

Cyprus Airways
V červenci 2016 získaly aerolinky Charlie Airlines Ltd. registrované na Kypru právo deset let používat ochrannou známku Cyprus Airways. V červnu 2017 společnost zahájila pod touto obchodní značkou provoz na linkách do čtyř destinací. Dopravce Cyprus Airways má svou domovskou bázi na mezinárodním letišti Larnaca International Airport. Všechny lety společnosti jsou operovány moderními letadly Airbus A319 s kapacitou 144 míst v třídě Economy. Dlouhodobým cílem společnosti je přispět k rozvoji turistického ruchu na Kypru a nabízet kyperským cestujícím další možnosti cestování.
Připravily Kiki Haida a
Kateřina Pavlíková.

www.cyprusairways.com
www.prg.aero



Archiv