Menu

Jak viděli Czech Travel Market 2017

29. 10. 2017

Mezinárodního kontraktačního veletrhu cestovního ruchu Czcech Travel Market, který se konal na výstavišti v pražských Letňanech 26. a 27. října 2017, se zúčastnilo na dvě stě vystavovatelů. Několik z nich Všudybyl požádal a krátká vyjádření.

Měli jsme tu řadu jednání. HotelsPro – The Key to Global Travel je globálním rezervačním a distribučním systémem. Našich služeb využívá víc jak čtyřiatřicet tisíc profesionálů cestovního ruchu (povětšinou cestovních kanceláří a agentur) k rezervacím hotelů a letištních transferů. Ústředí máme v Istanbulu a přes čtyřicet reprezentativních poboček po světě včetně Prahy, Dubaje, Orlanda, Šanghaje, Londýna, Cancúnu, Barcelony aj. Našimi nonstop službami po celý rok čtyřiadvacet hodin denně sedm dní v týdnu pokrýváme přes patnáct tisíc destinací ve více jak dvou stovkách zemích. V Česku už jsme podruhé a moc se nám tady líbí. Jste krásnou zemí plnou památek a zajímavé architektury.
Burcu Gök Üstünel, Regional Director Turkey & Eastern Europe a Ceren Çipa, Business Development Manager HotelsPro – The Key to Global Travel
www.hotelspro.com


Sárvár je jedním z královských lázeňských center Evropy. Náš mezinárodní pětihvězdičkový Spirit Hotel Thermal Spa byl v roce 2016 vyhlášen nejlepším hotelem Maďarské republiky. Disponujeme vlastním přírodním léčivým zdrojem, pramenem minerální termální vody. Lázeňské centrum Sárváru je od nás čtvrt hodinky chůze. Ubytování nabízíme ve 271 v butikově zařízeném pokoji a apartmá. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu s krásným výhledem. Lázeňský a relaxační areál s 22 bazény a velkým balneo, wellness, fitness a kosmetickým zázemím zabírá víc než 10 tisíc čtverečních metrů.
Czech Travel Marketu se účastníme poprvé. Náš prezentační sektor už navštívilo množství zájemců o spolupráci, takže jsem velmi spokojena.
Réka Fodor, Sales & Marketing Assistant Spirit Hotel Thermal Spa***** Superior
www.spirithotel.hu


Veľtrh hodnotím veľmi dobre. Ľudia z cestovných kancelárií sa zaujímajú o naše hotely. Vo všetkých jedenástich, ktoré sa nachádzajú v najkrajších lokalitách Vysokých Tatier, Nízkych Tatier, v Ľubovnianskych kúpeľoch a v Bratislave, sme s to vychádzať v ústrety najširšiemu okruhu hosťov všetkých vekových kategórií. No teraz bolo dopytované najmä lyžovaní vo Vysokých a Nízkych Tatrách. Na leto potom ponuka týkajúca sa vysokohorskej turistiky. SOREA celoročne okrem pobytových programov, ako sú rodinné rekreácie, seniorské pobyty, lyžovačky, športové sústredenia, školy v prírode, kongresy, semináre, školenia, pripravuje zaujímavé produkty zamerané aj na wellness, oddych, relax a regeneráciu.
Lenka Kolneková, Hotelová spoločnosť SOREA

www.sorea.sk


Hepex – Slovakia zabezpečuje rezervácie, ubytovanie na území Slovenskej republiky a na území Maďarskej republiky. Sme vôbec prvou agentúrou, ktorá sa zamerala na mapovanie ubytovacích kapacít na Slovensku. Z hľadiska kontinentálnej polohy a rozmanitosti turistických atraktivít je Slovensko podobné Švajčiarsku či Rakúsku. Turistom ponúka širokú paletu rôznych atraktivít. Slovenské ubytovacie zariadenia prezentujeme nielen prostredníctvom internetového vyhľadávača, ale aj v našej publikácii Hotel Guide. V roku 2016 bol vydaný jej 24. aktualizovaný ročník.
Čo sa veľtrhu týka, na začiatku tu nebolo veľa ľudí, ale neskôr sme tu urobili rad kontaktov. Pokiaľ mám hodnotiť, som s účasťou spokojný a pevne verím, že Czech Travel Market bude pokračovať aj v ďalších rokoch.
Vladimír Hronský, konateľ spoločnosti Hepex – Slovakia
www.travelguide.sk


America Tours se profiluje jako specializovaný touroperátor služeb a zájezdů na americký kontinent. Máme tým skvělých průvodců, kteří zvládnou jakoukoliv skupinu v kterékoliv ze zemí Ameriky. Zatímco většina touroperátorů nabízí především návštěvy národních parků a známých míst, America Tours zprostředkovává mnohem větší kus Ameriky. Krom národních parků i návštěvy jedinečných scenérií amerického venkova s městečky a vesnicemi jako z divokého západu a pro Čechy exotickou přírodu i mimo hlavní turistické oblasti.
A veletrh? Není to špatné. Dokonce bych řekl, že i když je menší než loni, zdá se, že přišlo víc lidí. Akorát mnozí naříkají: „Státní moc nás všechny drtí…“ Nevím, co k tomu dodat.
Michal Kužel, spolumajitel cestovní kanceláře America Tours
www.americatours.cz


Naši účast na veletrhu hodnotím jako úspěšnou. Sektor Euro Gold Centre Prague navštívila řada stávajících i potenciálních partnerů – zejména incomingových agentur a průvodců, kteří se svými skupinami navštěvují naše pražské muzeum drahokamů a polodrahokamů v Pařížské ulici číslo 5. Tady jejich klienty seznamujeme se vzácnými kameny z Česka a zbytku světa a jejich klienti tu také mohou využít služeb reprezentativní prodejny šperků, vzácných kamenů a uměleckých předmětů. Najdou v ní od českých granátů po křišťály, diamanty a polodrahokamy a také krásné zlatnické práce a šperkařské fajnovosti, exkluzivní suvenýry – unikátní certifikované zboží.
Mrs. Yurdagül Koçak, jednatelka Euro Gold Centre Prague

www.eurogoldcentre.cz


Královská věnná města jsou sdružením devíti měst, která čeští králové od 14. století postupně věnovali svým manželkám. Jsou to Dvůr Králové nad Labem, Hradec Králové, Chrudim, Jaroměř, Mělník, Nový Bydžov, Polička, Trutnov a Vysoké Mýto. Věnná města byla důležitým zdrojem příjmů a útočištěm českých královen. Po bitvě na Bílé hoře postupně ztrácela svůj vliv, avšak jejich právní forma zanikla až v roce 1918, po vzniku samostatného československého státu. Co nabízejí dnes? Především četné stopy bohaté historie. Soubory atraktivních stavebních památek, muzea, galerie, množství kulturních, sportovních a společenských akcí, festivalů a slavností.
Na Czech Travel Market navazujeme kontakty s profesionály cestovního ruchu. Královská věnná města tu už udělala několik zajímavých dohod a dostala nabídky, které předneseme na výkonném výboru sdružení.
www.vennamesta.cz                                           Naděžda Šauerová, tisková mluvčí města Poličky


Cestovní kancelář DAEN se specializuje na Česko, Chorvatsko, Maďarsko, Slovensko a Slovinsko. O klienty, kteří se zajímají o maďarské termály, se u nás stará maďarská kolegyně paní Anikó Půža. Jsme úspěšní autorizovaní prodejci osvědčených cestovních kanceláří. Nabízíme široký výběr rekreačních, sportovních, wellness i lázeňských pobytů a zajišťujeme poradenství jednotlivcům, rodinám, kolektivům i firmám v oblasti dovolené, poznávání, relaxace, aktivního odpočinku, kolektivních i firemních akcí.
Co se týká Czech Travel Market, zatím to bylo především o kontaktech, které už máme, avšak podařilo se nám dohodnout i pár nových věcí. Nicméně spíš tu šlo o utužování stávajících vazeb.
Anna Bočková, jednatelka cestovní kanceláře DAEN 
www.daen.cz

























 









 






 

 







 

 






 

 

 

 

 

 

czechtravelmarket.cz  

 

 

 

 



Archiv
for kids