Menu

Dopravní agentura P&P

16. 08. 2017

skupinaDopravní agentura P&P transport and travel agency, s. r. o., zajišťuje servis v oblasti VIP, incomingové, tuzemské a zahraniční dopravy od jednotlivců po velké skupiny. Vše vlastním vozovým parkem, který buduje k uspokojování i těch nejnáročnějších požadavků. Tvoří jej autobusy značek Mercedes Benz, MAN a Setra, minibusy Mercedes Benz a osobní vozy Mercedes Benz a Škoda. Většina autobusů je mladší tří let. Samozřejmostí je pojištění přepravovaných osob a zavazadel, stálá obnova vozidel, zkušení řidiči, vybavení vozidel mobilními telefony a nonstop spojení s dispečinkem. Služeb dopravní agentury P&P využívají incomingové i outgoingové kanceláře, pro něž zajišťuje přepravu účastníků poznávacích a pobytových tuzemských i zahraničních zájezdů. Autobusy P&P se nejčastěji pohybují v destinacích: Vídeň, Paříž, Řím, Benátky, Budapešť, Krakov, Mnichov, Drážďany, Berlín a další destinace. Na přání zákazníka je agentura schopna zajistit přepravu i do jiných částí Evropy. Transfery z letiště do hotelů a zpět zajišťuje nejen po Praze, ale i do dalších měst v Česku a také do zahraničí, převážně na letiště Drážďany, Frankfurt a Vídeň. Již několik let vozí klienty na zimní pobyty do Francie, Rakouska, Itálie, Andorry aj. Samozřejmostí jsou přídavné ski boxy a vybavení vozidel sněhovými řetězy. Pro menší skupiny jsou určeny mikrobusy s přívěsným vozíkem. Agentura P&P zabezpečuje dopravu i pro ambasády, úřady, školky a školy, organizátory kongresů a pro firemní klientelu. S jejím jednatelem Petrem Šimůnkem se známe přes dvacet let. V dopravě začal podnikat hned po sametové revoluci.

Jako fyzická osoba jsem s podnikáním začal v roce 1990. Od ledna 2007 je firma společností s ručením omezeným. Začínali jsme s mikrobusy, později jsem přikoupil větší vozy s kapacitou 19 míst, 49 míst a 59 míst. Nakonec i 83místné autobusy.

pp-04Důvěru klientů a obchodních partnerů výrazně umocňuje stabilní personální obsazení vaší dopravní agentury.

Ano, vazby mezi klienty a pracovníky P&P v administrativě jsou dlouholeté. Někteří z nich u nás pracují víc než deset let. Stabilní je i kolektiv řidičů. Máme takové, kteří pro nás jezdí přes patnáct let. Velký krok kupředu jsme udělali tím, že jsme nakoupili hodně nových autobusů. Devadesát procent jich je dnes mladších tří let. Do roku 2010 u nás dominovaly značky Mercedes a Setra, poté autobusy MAN. Lidé v automobilce MAN poskytují skvělý servis. Dávají najevo, že jsme pro ně váženým zákazníkem. Všechna vozidla jsou vybavena satelitní GPS navigací, klimatizací, DVD a CD přehrávači, videem, lednicí, kávovarem, toaletou, pohodlnými a polohovatelnými sedadly, pásy na všech sedadlech a bezpečnostními systémy ABS, ASR a ESP.

pp-03Podnikáte i jako incomingová agentura.

Také v této oblasti se na nás obracejí další a další klienti. Od prvopočátku jsme dbali na to, abychom byli flexibilní. Dodnes se snažíme vycházet vstříc i těm, kdo si u nás chtějí přepravu objednat i jen několik hodin dopředu. Poslední roky ale výrazně stoupla poptávka po zabezpečení celosezonních poznávacích zájezdů například do Španělska, Anglie, Itálie a dalších zemí. Dopravu zajišťujeme i limuzínami a osmimístnými mikrobusy. VIP pasažérům jsou k dispozici vozy Mercedes třídy E, třídy S Classe, s nimiž nezřídka vozíme svatby. Našimi klienty jsou také PCO (profesionální organizátoři kongresových akcí). I oni vítají náš rozsáhlý širokospektrální vozový park. Své služby a možnosti jezdíme prezentovat i na zahraniční veletrhy. Naposledy letos do Frankfurtu, kde jsme díky skvělému zázemí vytvořenému agenturou CzechTourism získali spoustu nových kontaktů. Předtím jsme byli na ITB v Berlíně.

e-mail: info@transport.cz
NONSTOP dispečink: +420 603 474 510

 



Archiv