Menu

Delta nastavuje novou úroveň palubních služeb u sezónních letů z Prahy do New Yorku

22. 05. 2018

Delta Air Lines [NYSE:DAL] zkvalitňuje a zavádí nové palubní služby, které letos přinesou větší komfort cestujícím na trase mezi Českem a USA. Oblíbená sezónní linka společnosti Delta mezi Prahou a New Yorkem opět zahájila provoz a v hlavní turistické sezóně od června do září bude létat denně, v květnu a říjnu pak pětkrát týdně.

 

 







Ve všech třídách – Delta One, Delta Comfort+ i Main Cabin – na palubě linky Praha-New York čekají na zákazníky nové produkty a služby, jimiž společnost Delta neustále zvyšuje komfort cestování. Mezi hlavní novinky patří:

„Každý rok se těším na návrat do České republiky a letos v létě budeme nabízet více než kdy dříve – od perlivého nápoje zdarma po mobilní služby – vedle individuálně volitelné zábavy, připojení Wi-Fi a skvěle rozvrženého letového řádu,“ říká Dwight James, viceprezident společnosti Delta pro transatlantické spoje. „Rok od roku se našim zákazníkům snažíme nabízet vyšší komfort a inovace, aby si z cesty odnášeli nezapomenutelné zážitky.“
Linku bude obsluhovat stroj Boeing 767-400ER s kapacitou 245 míst, který společnost Delta nasadí ve spolupráci s partnerskými aeroliniemi Air France a KLM. V New Yorku mohou cestující přestoupit na spoje do více než 55 oblíbených destinací včetně Atlanty, Los Angeles, San Francisca, Orlanda a Tampy. Zákazníci společnosti Delta cestující mezi Českou republikou a Spojenými státy mají navíc další možnosti cestování přes Paříž CDG a Amsterdam Schiphol s využitím spojů provozovaných společnostmi Air France a KLM v rámci dohody o společném značení letů.

Letový řád sezónní přímé linky Praha – New York, JFK společnosti Delta bude následovný:

Číslo letu

Odlet

Přílet

Frekvence

DL211

Praha 13:40

New York-JFK 16:49

po, út, pá, so, ne

(denně od 30. května do 1. října)

DL411

New York-JFK 21:28

Praha 11:55 (následující den)

po, čt, pá, so, ne

(denně od 29. května do 2. října)

Zákazníci si mohou rezervovat letenky pro přímý let mezi Prahou a New Yorkem na rezervační lince společnosti Delta na čísle +420 225 439 798, na internetových stránkách delta.com nebo ve své cestovní kanceláři.

O společnosti Delta
Delta Air Lines ročně přepraví přes 180 milionů cestujících. V roce 2018 ji časopis Fortune zařadil mezi 50 nejobdivovanějších společností světa a již posedmé během osmi let byla vyhlášena nejobdivovanějšími aerolinkami na světě. Již sedm let v řadě se také umisťuje na prvním místě v každoročním průzkumu magazínu Business Travel News, čehož žádná jiná letecká společnost dosud nedosáhla. Společnosti Delta a Delta Connection provozují nejrozsáhlejší globální leteckou síť. Nabízí spojení do 321 destinací v 57 zemích šesti kontinentů. Společnost Delta sídlí v Atlantě, má celosvětově přes 80 000 zaměstnanců a na hlavních linkách provozuje flotilu více než 800 letadel. Delta je zakládajícím členem globální letecké aliance SkyTeam a účastní se největšího společného transatlantického leteckého podniku spolu s aerolinkami Air France-KLM a Alitalia. Podílí se rovněž na společném podniku se společností Virgin Atlantic. Společně se svými aliančními partnery zákazníkům nabízí přes 15 000 letů denně ze svých hlavních letišť v Amsterdamu, Atlantě, Bostonu, Detroitu, Los Angeles, Mexico City, Minneapolisu - St. Paul, New Yorku - JFK, New Yorku - LaGuardia, Londýně -Heathrow, Paříži - Charles de Gaulle, Salt Lake City, São Paulu, Seattlu, Soulu a Tokiu - Narita. Společnost Delta investovala miliardy dolarů do letištního zařízení, globálních produktů, služeb a technologií, aby svým zákazníkům nabídla lepší prožitek ve vzduchu i na zemi. Další informace naleznete v informační centrále Delta News Hub, na internetových stránkách delta.com, na sociálních sítích Twitter @DeltaNewsHub a Facebook.com/delta.
Připravila Kateřina Navarová.

www.delta.com



Archiv
for kids